bemer eletfakozpont
Telefonáljon

+36706324474

Bemutatkozik a Super Patch tapasz​​

Egy rendkívüli áttörés van a láthatáron, amely hamarosan újraértelmezi a fájdalom kezelését és az általános jóllét fejlesztésének szemléletjavítását. A Super Patch tapaszok az életminőségünk javításának úttörői. Mindegyik super tapasz az akupunktúrás terápiához hasonló, élvonalbeli haptikus vibrotaktilis trigger technológiát (VTT) alkalmazza.

A Super Patch tapaszok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Mi az a Super Patch tapasz?

Mindegyik Super Patch tapasz az innovatív haptikus vibrotaktilis trigger technológiát (VTT) alkalmazzza, amely az akupunktúrához hasonlóan közvetlenül a nociceptív idegpályákat célozza meg. A különféle tapaszok egyedi bordázattal rendelkeznek, amelyek a specifikus idegvégződéseket stimulálják, így hatóanyagmentes lehetőséget kínálnak a fájdalomcsillapításra és az általános jóllét fokozására. A Super Patch tapasz termékcsalád célzott megoldásokat kínál különféle panaszokra: a Freedom fájdalomcsillapító, a Liberty a mozgást és stabilitást segíti elő, a REM az alvási zavarokat csökkenti, és még sok más.

Miben különbözik a Freedom Super Patch a hagyományos fájdalomcsillapítási megoldásoktól?

A Freedom Super Patch a hagyományos fájdalomcsillapítási megoldásoktól abban különbözik, hogy egy innovatív technológiát, a haptikus vibrotaktilis trigger-technológiát (VTT) alkalmazza. Ez az újítás közvetlenül a nociceptív idegpályákra hat, ami a fájdalom érzékeléséért felelős idegrendszeri útvonalakat célozza meg. Más szóval, a Freedom Super Patch célzottan zavarja meg a fájdalom neuromátrixát.

Ez a különleges technológia lehetővé teszi, hogy a fájdalomcsillapítást célzottabban és hatékonyabban érjük el anélkül, hogy szájon át kellene szedni gyógyszereket. A legújabb kutatások azt mutatták, hogy rövid idő alatt, mindössze 14 nap használat után a betegeknek jelentősen kevesebb szájon át szedhető gyógyszerre volt szükségük, és rendkívüli elégedettséggel számoltak be a Freedom Super Patch hatásairól.

Ezen túlmenően, a kutatás eredményei különösen pozitívak voltak ízületi, neuropátiás vagy mozgásszervi fájdalmakkal küzdő betegeknél. Nemcsak a fájdalomcsillapítás terén voltak pozitív változások, hanem az életminőség minden területén. A fájdalom csökkenése mellett javul a hangulat, elmélyülnek az emberi kapcsolatok, emelkedik az alvásminőség, könnyebben végzünk mindennapi tevékenységeket, így ismét élvezhetjük az életünket.

Ezért a Freedom Super Patch egy forradalmian új megközelítést képvisel a fájdalomkezelésben, amely hatékonyabban, célzottabban és mellékhatások nélkül segíti a fájdalomcsillapítást, és hozzájárul az életminőség javításához.

Freedom Super Patch - Szabadság szuper tapasz

Hogyan segít a Liberty Super Patch az egyensúly, és stabilitás megőrzésében?

A Liberty Super Patch agyi szinten hozzájárul az egyensúly és stabilitás fenntartásához. A kutatási eredmények 31%-os javulást mutattak a Sway Medical Balance Assessment Scores értékelésekben a VTT technológiát viselő alanyoknál a tapasz használata után. Továbbá a kutatás igazolta, hogy a technológia befolyásolja a neuromuszkuláris egyensúly- és stabilitásszabályozó központokat, valamint az agy szenzoros, kognitív és mozgásszervi területeit. Lehetőség van arra, hogy jótékony kezelési lehetőséggé és megoldássá váljon a különböző betegségekben szenvedők számára, miközben enyhíti a hagyományos kezelésekkel járó kockázatokat, különösen az idősebb korosztály számára.

Hogyan segít a REM Super Patch a jobb alvás elérésében?

A VTT technológia célzott használata lehetővé teszi az agy felkészülését a REM (Gyors szemmozgás) alvási ciklusba való gyorsabb átmenetre már az NREM (Nem gyors szemmozgás) ciklus során. Ezáltal segít a hosszabb és pihentetőbb alvás elérésében.

A REM Super Patch tapasszal végzett kutatások eredményei statisztikailag szignifikáns csökkenést mutattak az elalvásig eltelt időben, az alvással töltött órák számának növekedésében, az alvás minőségének javulásában és a globális PSQI-pontszám (Pittsburgh Sleep Quality Index) csökkenésében a VTT technológiával ellátott REM Super Patch (alvástapasz) használata után. 14 nap elteltével a betegek túlnyomó többsége arról számolt be, hogy csökkenteni tudta a gyógyszerek használatát, a szupertapasz kényelmes és könnyen használható, és hogy a tapasz előnyösebb volt a gyógyszerekkel szemben az alváshoz. Az eredmények az életminőség (QoL) összetevői tekintetében is pozitív eredményeket mutattak, csökkent a nappali fáradékonyság, javult a hangulat, a munkában/napi teendőkben való működőképesség, a koncentráció, a memória és a hangulat.

Kíváncsi, hogy melyik tapasz illene az Ön problémájára?
Telefonáljon, és beszéljen egy szakértővel.

Hogyan vonja be a Super Patch tapasz az agyat a fájdalomcsillapítás és a jó közérzet eléréséhez?

Az agy nem passzív befogadója a testtől érkező, fájdalommal kapcsolatos információknak; aktívan szabályozza az érzékszervi átvitelt. A közelmúltbeli tanulmányok rávilágítottak a gyulladás szabályozásának és a túlreagált immunválasz megelőzésének jelentőségére, mint az akupunktúrával kapcsolatos gyulladáscsökkentő hatásokainak alapelveire.

Az akupunktúra funkcionális specifitása az agyi hálózatokon belüli többszintű differenciált tevékenységek széles skálájára terjed ki. Ezek a mechanizmusok az akupunktúrás tűk eltávolítása után is folytatódnak. Az olyan agyi régiók, mint az amygdala, a perigenuális elülső cinguláris kéreg (pACC), a periaqueductalis szürkeállomány (PAG) és a hipotalamusz kulcsszerepet játszanak ezekben a mechanizmusokban.

 

Liberty Super Patch​

liberty super patch tapasz
 • mozgás- egyensúly-, és koordinációs problémák
 • mozgásszervrendszeri panaszok idegrendszeri zavarok
 • fizikai-, és sportteljesítmény növelés

A Liberty Patch segít elérni a jobb egyensúlyt és stabilitást a mozgások során. Ezáltal stabilabb egyensúllyal és nagyobb erőintenzitással tudunk mozogni.

Ezenkívül támogatja az egészséges jólét megőrzésének kulcsfontosságú elemeket, és akár a legmagasabb szintű atlétikai teljesítményt is elérhetővé teszi.

Tanulmányok igazolják, hogy a tapasz használóinak 31%-kal fokozódott az egyensúlyérzete, és az erejük 18%-kal növekedett.”

Freedom Super Patch

freedom super patch tapasz
 • különböző akut fájdalmak
 • hátfájdalom, csípő problémák mozgásszervi fájdalmak (térd, könyök) izom és ízületi fájdalmak
 • csonttörés, zúzódás, ficamok, sérülések nyaki merevség

A krónikus fájdalmak testileg és érzelmileg is jelentős hatással vannak az életminőségünkre.

A Freedom Super Patch egy olyan megoldást nyújt, amely teljesen mentes kémiai anyagoktól, természetes és könnyen használható, és mely információ alapú.

Tudományos tanulmányok azt mutatják, hogy a általunk alkalmazott vibrotaktilis technológia mindössze egy hét alatt jelentősen csökkentette a krónikus fájdalmakat a résztvevő tesztalanyok 95%-ánál.

Defend Super Patch

 • immunrendszeri védelem megerősítése általános egészségmegőrzés támogatása kimerült állapotokból való felépülés támogatása
 • legyengült szervezet támogatására bármely testi tünetből való regeneráció támogatása

A testünk képessége a fertőzések elleni védekezésre kulcsfontosságú annak érdekében, hogy boldog és egészséges életet élhessünk.

Akár allergiáról, nátháról vagy légúti gyulladásról van szó, egy gyengült immunrendszer lehetővé teszi ezeknek a problémáknak, hogy megjelenjenek.

A Defend Super Patch egy információ alapú megoldást kínál a hatékony, kémiai anyagoktól mentes, természetes és könnyen használható módon. Ez segít elérni a szinte páncélozott immunrendszert, mellékhatások nélkül.

Focus
Super Patch

focus super patch tapasz
 • figyelem-zavar
 • koncentrációs nehézségek
 • agyféltekék kiegyensúlyozása vizsgadrukk
 • tanulási nehézség

A mai diákok körülbelül 50%-ának nehézkes a jelenlétére való koncentrálás az órákon.

Ezt a szétszórtságot tovább súlyosbítják azok a kísértések, mint például a telefon, közösségi média és az internet, amelyek félelemérzeteket és depressziót okozhatnak. Nem meglepő, hogy amikor eljutnak a felsőoktatásba, sok diák szorul gyógyszeres kezelésre annak érdekében, hogy képesek legyenek koncentrálni.

A Focus Super Patch olyan megoldást kínál, amely információ alapú, kémiai anyagoktól mentes, természetes és könnyen használható. Ez segít a diákoknak abban, hogy megnöveljék a figyelem időtartamát, kevesebb stresszt tapasztaljanak, és hatékonyabban tudjanak koncentrálni.

Kick It
Super Patch

 • evés, ivás, nassolás utáni vágy (energiaitalok, magas szénhidrát és cukor tartalmú ételek)
 • különböző pótcselekvések 
 • dohányzás, alkohol, gyógyszer, drog, doppingszer függőség

Rossz szokások és függőségek gyakran negatív hatással vannak az életminőségre.

Ezek a szokások általában összetett hálózatban gyökereznek, amely magában foglalja a szándékokat, gondolatokat és ismétlődő cselekedeteket.

Az életünkbe beágyazott negatív szokások helyett pozitív, egészségmegőrző szokásokat helyezhetünk.

A Kick It Super Patch egy forradalmian új, gyógyszermentes megoldás, amely vibrotaktilis stimulációval segít javítani a jólétünket és visszaadja az irányítást az életünk felett, segítve megszabadulni a negatív szokásoktól.

REM
Super Patch

 • alvászavarok elalvási nehézség éjszakai felébredés
 • bioritmus felborulása / „jet lag” idegrendszer kimerülése utáni visszatöltődés

Egyszerűen és biztonságosan segíthetünk a kiegyensúlyozott alvási ciklus elérésében.

Joy Super Patch

joy super patch tapasz
 • érzelmi kiegyensúlyozottság támogatása
 • a megújulásban érzelmi töltést ad

A remény, az önbizalom és a boldogság talán az emberi élet három legjelentősebb szempontja.

Soha korábban nem volt ennyire egyszerű megtalálni ezt az örömöt és pozitív hozzáállást az életünkben!

Ignite Super
Patch

ignite super patch tapasz
 • méregtelenítés támogatása testsúly harmonizálás
 • anyagcsere-zavarok és abból adódó egészségügyi problémák kiegyensúlyozása túlsúly és abból fakadó egészségügyi problémák oldása

Az anyagcserénk nyugalmi állapotban is optimalizálható.

Az RMR (Nyugalmi Anyagcsere Arány) azt mutatja, hogy mennyi kalóriát égetünk el nyugalmi állapotban, legyen az alvás, munka vagy akár egy kanapén ülés közben.

Az egészséges testsúly megtartásához fontos az elfogyasztott és elégetett kalóriák egyensúlyban tartása.

Az Ignite Super Patch információ alapú megoldása növelheti az elégetett kalóriák arányát RMR segítségével, ami azt jelenti, hogy még fizikai aktivitás hiányában is több kalóriát égethetünk el.

Peace
Super Patch

peace super patch tapasz
 • stressz oldás
 • javíthatja az általános közérzetet, jobb lelki egyensúlyt biztosít,

Az emberek több mint 70%-a éli meg olyan stresszben, amely negatív hatással van az érzelmi, mentális és fizikai egészségükre.

Közel 50% -nyi férfi és nő küzd a stressz miatti alvászavarokkal.

Sajnálatos módon sokan antidepresszánsokhoz fordulnak, mint egyik „megoldáshoz”, de ezek a gyógyszerek, bár hatékonyak lehetnek, függőséget okozhatnak és veszélyesek lehetnek, mert elszakítanak minket az érzelmi világunktól.

A Peace Super Patch egy információ alapú, kémiai anyagoktól mentes, természetes és könnyen használható megoldást nyújt a stressz kezelésére.

A Super Patch technológia segít visszatalálni a belső békénkhez, anélkül, hogy kellemetlen mellékhatásokat okozna.

Victory Super
Patch

victory super patch tapasz
 • egyensúlyérzék támogatása állóképesség és erő-fokozás atlétikai teljesítményfokozás mozgékonyság, rugalmasság
 • rehabilitáció, sérülések utáni felépülés

Ahhoz, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, elengedhetetlen, hogy higgyünk a képességeinkben, mind érzelmileg, mentálisan, mind testileg, és bátorsággal nézzünk szembe a határainkkal.

Az információ alapú Victory Super Patch kifejezetten a sportteljesítmény fokozására szolgál, hogy minden életünk mérkőzésén a legmagasabb szintű, robbanó energiával és fókusszal léphessünk pályára.

Amennyiben Ön innovatív, gyógyszermentes alternatívákat keres a fájdalomcsillapításra, pihetető alvásra és a jóllét fokozására, akkor a Super Patch tapaszok megoldást jelenthetnek. Javítsa életminőségét Super Patch tapaszok használatával.

A Super Patch tapaszok nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.