bemer eletfakozpont
Telefonáljon

+36706324474

A BEMER terápia átverés?

A BEMER terápia átverés? Nem, és ki is fejtük, hogy miért. ​

Az, hogy nem válik be mindenkinek, még nem jelenti azt, hogy a BEMER terápia átverés volna.

A szervezet egyéni válasza, akár csak a gyógyszereknél több tényezőtől függ. Például az egyén genetikai hajlamától, életmódtól, az alapbetegségektől, más gyógyszerek szedésétől, és még sok más tényezőtől. A BEMER terépia a lovakon is működik, mi sem bizonyítja jobban, hogy nem placebó hatásról van szó, ugyanis a lovak nem tudnak a készülék áráról és funkciójáról, azonban mégis gyorsabban futnak tőle. A gyanakvó, hitetlen emberek keringése is javul a BEMER kezeléstől, mert ez szín tiszta fizika, nem kell benne hinni.

bemer terápia átverés nem

Hogyan működik a BEMER terápia?

A Bemer terápia egy olyan fizikai terápia, amely egy speciális eszközzel dolgozik a vérkeringés javítása érdekében. Az eljárás során pulzáló mágneses mezőt alkalmaznak a testen, amely segít a sejtek energiatermelésének optimalizálásában és a vérkeringés fokozásában. Ezáltal a sejtek oxigén- és tápanyagellátása is javul, ami számos egészségügyi probléma esetén előnyös lehet, például a krónikus fáradtság, a sebgyógyulás vagy a fájdalom csökkentése céljából.

A Bemer terápia nem gyógyszermentes,  fájdalommentes, mellékhatásmentes de nem hatásmentes. A kezelés során a pácienset az eszközön fektetik le, ami rendkívül egyszerűvé teszi az alkalmazást. Az optimális eredmények érdekében rendszeres terápiás ülésekre van szükség, amelyek támogatják az immunrendszert és a szervezet öngyógyító folyamatait.

bemer bérlés
bemer terápia

Mennyi ideig tart egy BEMER terápia kezelés?

A kezelés időtartama és gyakorisága függ a betegségtől és az egyéni igényektől, de általában egy kezelés 8-20 percig tart.

Milyen problémákra használható a BEMER terápia?

A BEMER terápia általában széles körű problémák kezelésére használható, amelyek kapcsolódnak a keringési rendszer javításához, beleértve az alábbiakat:

A BEMER terápia segíthet a visszérgyulladás kezelésében, mivel javítja a vérkeringést és az érrendszeri egészséget, enyhítve ezzel a visszerek okozta kellemetlenségeket és duzzanatot.

Segíthet csökkenteni a krónikus fájdalmat és gyulladást azáltal, hogy javítja a mikrocirkulációt, és elősegíti az oxigén és tápanyagok eljutását az érintett szövetekhez.

A terápia növelheti az általános vitalitást és energiaszintet, segítve a szervezetet az optimális teljesítmény elérésében mindennapi tevékenységek során.

Sok sportoló használja a BEMER terápiát a teljesítmény javítására és a regeneráció felgyorsítására, mivel segít az izmoknak és szöveteknek jobban működni és gyorsabban gyógyulni.

A BEMER terápia segíthet a sebek gyorsabb gyógyulásában, mivel elősegíti a sejtek egészséges működését és az oxigén- és tápanyagellátást.

A BEMER terápia segíthet csökkenteni a stresszt és támogathatja az alvásminőséget, mivel javítja az agyi véráramlást és nyugtató hatású lehet.

A BEMER terápia javíthatja az immunrendszer működését, segítve a szervezetet a betegségek elleni védekezésben.

Milyen gyakran kell a BEMER terápiát alkalmazni?

Az optimális kezelési gyakoriság egyénenként változhat, de általában heti többszöri alkalmazás szükséges

Ki nem használhatja a BEMER terápiát?

Bizonyos esetekben a BEMER terápia nem ajánlott, például terhesség, pacemaker használata vagy súlyos szívbetegség esetén. Ha kérdése van szakértőnk válaszol.

Hol lehet elérni a BEMER kezelést?

Legegyszerűbb megoldás: Az Ön otthonában! A bemer bérlés keretében otthona kényelméből végezheti el a terápiát és nincsen időpontokhoz kötve! Így legalább 1 hónapon át a családból mindenki élvezheti a készülék hatását pusztán néhány klinikai,  kozmetikai kezelés árából.